12 november 2015

Veckans Busen och lite annat gott

Snart, snart är det helg. Den här veckan har mest bestått av jobb men funderar lite smått om jag ska leva "on the wild side" och ta eftermiddagen ledigt, får se ... Isåfall kanske jag tar bussen till Westfield shoppingcenter i Shepherds Bush, det går ju buss direkt dit härifrån.

Igår kom killen som ska mata Busen och förhoppingsvis leka med honom lite över julen. Vi gick igenom vad han äter, var allt finns osv. och så gav jag honom reservnycklarna. Han såg ut att vara i 25-30-årsåldern och verkade hur ordentligt som helst och dessutom har han fått jättebra feedback på Google. Steve kom hem efter att han gått och när han frågade "Hur var han?" så svarade jag "Snygg" för det var han också:-). Hoppas Busen är nöjd för då kommer vi absolut att anlita honom igen.

Äntligen har Busen fattat vitsen med klätterträdet och klättrar både uppåt och neråt samt "vässer" klorna. Jag hoppas ju att hans klor nöts och inte bli vassare så att jag ska slippa klippa dem så ofta:-)
Förutom att han kan svänga huvudet i nästan 360 grader så är han också vig på andra sätt. Så här vilade han igår. Snacka om att "lägga benet på ryggen":-). Hans senaste sovplats på nätten är förresten på våra kuddar. I natt vaknade jag upp av att han låg på andra halvan av min kudde. Säkert säkrare än att ligga mellan oss med risken att få ett ben över sig ... eller en armbåge i sidan:-)
I tisdags hade vi planerat att stekfrossa på puben The Rocket, men hamnade på Hudson's istället, igen. £12,95 för två rätter är grymt bra värde och de snålar inte med portionerna hellre plus att atmosfären är så mysig.
Chorizo och räkor i kryddig sås. Jag skulle kunna äta den som huvudrätt. Skulle vara intressant att veta hur de gör såsen för den är fasligt god.
Favorit i repris, Dublin chicken, den ultimata LCHF-rätten med protein, ost, grädde, svamp och grönsaker. Jag tog coleslaw istället för potatis. Kycklingbröstet är massivt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...