3 november 2015

God mat, dimma och en gosig Busen

Mmmm, vilken fantastisk lunch och middag jag har ätit idag; stekt kycklingever och bacon som jag åt med lingon som mina föräldrar plockat, krokt broccoli och blomkålsmos. Det finns inte mycket som slår lever!
I söndags åt vi däremot middag på gamla goda Hudson's i Putney. Vi gillar båda atmosfären, den avslappnade servicen och maten.
Förrätten blev den vanliga avocadon med krabba och räkor men till huvudrätt blev det havsabborre som var ny på deras meny. Jag bytte ut potatisen mot grönsaker. Vi åt och njöt men måste dra oss vid 21-tiden eftersom de stänger kl. 21.30 på söndagar.
Det har varit ordentlig dimma under några dagar vilket har lett till att många London-flygplatser har tvingats annullera flyg. Ganska mysigt annars ... om man inte ska flyga någonstans.
Vi gjorde ett depåstopp på puben The Rocket och delade på en flaska Prosecco. Steve har äntligen fått smak för bubbel, och då speciellt Prosecco, så nu tar jag varje chans att dela en flaska med honom när vi är ute:-) Servitrisen måste ha varit ganska ny, eller så dricker hon inte själv. Först tänkte hon bara ge oss flaskan utan hink. När Steve sa att han ville ha en kylhink så gav hon honom en sån, utan is och vatten, så Steve fick be om det också. Vattnet hon tappade i var inte vanligt kranvatten utan kolsyrat, lyxigt värre:-)
Dagens Busen-bilder då:-) Så här ser det ut när Steve och jag äter, Busen sitter 10 cm ifrån men skulle gärna sitta på tallriken om han fick.
Steve köpte en kattnagelsax för ett par veckor sedan och jag passade på en kväll när Busen sov tungt,
Han reagerade knappt när jag höll på med hans tassar och försökte hitta klorna, vilket verkligen inte var det lättaste. Tillslut lyckades jag klippa alla klor på framfötterna. Bakfötternas klor är inte lika vassa.
Man förstår att Busen har växt när han knappt ryms i famnen längre tillsammans med datorn. För fyra veckor sedan gick det utan problem,
Men hans päls är fortfarande mjuk som bomull:-)
I morgon ska jag till en ryggdoktorn och sedan blir det veterinären för att ge Busen sin andra spruta. På kvällen blir det troligen bio och den senaste Bond-filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...