12 september 2016

Bowls, Busen och kultur

God kväll, vi är nyss hemkomna från en kväll på bowls-klubben i North Sheen där Steve spelat match, som han vann. Det var så varmt och härligt i luften att man inte ens behövde jacka och imorgon blir det ännu varmare, 30 har de lovat. Jag njuter av de varma kvällarna

Annars har måndagen  varit väldigt normal, ett par pass på gymmet och jobb.

Busen är en riktigt linslus, inte så att han slänger sig framför kameran men att han alltid gör roliga saker som bara måste fotas. Tycker jag iallafall:-)

Han älskar att vila med framfötterna hängandes, det verkar vara den ultimata avslappningen för honom:-)
För att visa riktigt hur avslappnad han var så gäspade han stort även om det närmast såg ut som om han skrek:-)
Igår bokade jag julflyget hem till Finland. Det går inte många flyg till Vasa så det gäller att vara tidigt ute. Jag kommer att åka med British Airways vilket betyder att jag inte behöver betala för bagaget som jag checkar in, ett omak som Finnair börjat med.

Jag satte mig också ner och bokade in några teatrar/musikaler. Först ut är en komedi som heter
Waiting for waiting for Godot nästa vecka. Veckan efter är det dags för musikalen Funny Girl. Jag såg också att den amerikanska skådespelaren Ed Harris ska spela i en pjäs i West End som heter Buried Child från och med november så då köpte jag biljett dit också. Ed Harris har spelat i en massa blockbuster-filmer, bl.a. Apollo 13, The Truman Show, Run Baby Run, Gravity etc etc och har nominerats för Oscar hela fem gånger. Det är kul när man kan få se riktiga kändisar live.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...