26 september 2016

Musikaler, musikaler och Microsoft Office

Glad lillördag på er! Festar till det och bloggar mitt på dagen nu för ovanlighetens skull. Efter två dagar fullspäckade av jobb så har jag nu ett par timmars lugn och ro ... fast medan jag skrev det så fick jag ett nytt stort projekt:-).

I morse gjorde jag äntligen slag i saken och köpte Office 2013. I min tidigare laptop hade jag Office 2003 som fungerade perfekt, men det var tyvärr helt omöjligt att få programvaran fullt fungerande på min nya dator som har Windows 10 operativsystem. Allt för att tvinga folk att uppgradera sina program. Det senaste, Office 2016, lär dock inte fungera så bra med översättningsprogramvaror och jag fick rådet av en kund att köpa 2013 istället, så det har jag gjort. Fördelen med att köpa lite äldre versioner är att man dessutom får dem till ett lägre pris:-). Jag avskyr att behöva uppgradera Microsofts program. Varje ny version verkar fungera allt sämre och innehåller allt fler funktioner som man inte har någon nytta av.

I tisdags var det dags för ett teaterbesök igen och den här gången blev det musikalen Funny Girl. Den kommer snart att sluta spelas här i London så jag tänkte att det var nu eller aldrig. Till skillnad från förra veckans teater, när jag nästan höll på att somna, var den här föreställningen både pigg och underhållande, så rekommenderas.
Ännu en bild av en scen, man får ju inte fotografera under pågående föreställning i London.
Eftersom jag inte hade några fler musikaler på lut efter Funny Girl så kollade jag igår igenom ett par teaterwebbsajter och såg att Andrew Lloyd Webbers (han som skrev Phantom of the Opera) senaste musikal, School of Rock, ska komma till London. Musikalen har fått bra recensioner i USA och jag har också sett filmen tidigare som jag tror baserar sig på samma musikal ... eller om det är musikalen som baserar sig på filmen:-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...