23 oktober 2016

Blandade praliner

Trevlig söndag på er alla!

Jag inledde söndagen, som de flesta söndagar, med en timmes Body Pump kl 10 och nu är jag duschad och redo för dagen. Ikväll ska jag på dansshowen Burn The Floor inne i stan som jag ser mycket fram emot, har hört mycket bra om showen från olika håll. Jag funderar på att åka in några timmar tidigare för att förhoppningsvis julhandla det sista. Jag hade beslutat mig för att köpa alla julklappar den är helgen så att kan jag njuta av tiden innan jul till fullo utan att trängas i affärerna. Jag tycker att det är ganska enkelt att köpa julklappar, man funderar ut vad som skulle passa varje person i god tid, håller ögonen öppna för inspiration, och sedan är det bar att köpa. Kanske inte alla julklappar är "spot on" men man har iallafall försökt:-). Jag köpte också Steves kombinerade julklapp och födesledagspresent igår. Få se vad han säger:-)

Igår gjorde jag smörgåstårta med hembakat LCHF-bröd (naturligtvis), så nu har jag frukost, lunch och middag under några dagar:-). Fyllning 1: 75 g kallrökt lax (hackad), 150 g skalade räkor (hackade), 1 dl fullfet creme fraiche, 1,3 dl fullfet majonnäs, 2 msk färskost, 0,5 dl färsk dill (hackad), svartpeppar och salt. Fyllning 2: 1 dl creme fraiche, 0,5 st hadkad rödlök, 1 burk tonfisk i vatten, 1 tesked kapris, salt, peppar. Spackel: 1 dl creme fraiche, 1 dl majonnäs, 2 msk färskost. Jag bakade brödet enligt smörgåstårtreceptet men jag var inte riktigt nöjd med det, det blev lite torrt. Jag har använt ett annat recept tidigare men nu hittar jag det inte i bloggen:-(
Här kommer de utlovade bilderna på min shopping på Roms flygplats. Jag hittade en cool blå axelväska av det för mig okända italienska märket, Fedon. Jag har ingen blå väska i min samling så den måste jag naturligtvis köpa.
Jag köpte också ett läppstift och läppgloss i samma nyans av märket Givenchy. Jag är dålig på att använda läppstift men nu ska jag försöka, det var ju inte billigt heller:-).
Igår efter gymet gick jag in på TK Maxx och kollade vad de fått in för inredningsdetaljer. Det var länge sedan jag hunnit besöka butiken men nu kom jag hem med, förutom ett par träningstights, en gran i metall och en granljuslykta. Man måste ta bort toppen på glasgranen när man eldar ljuset för annars blir det utan syre och slocknar efter en kort stund:-). Perfekta ljus/vinterdekorationer.
Steve är hos sina föräldrar den här helgen så jag satte mig i "Steves" fåtölj för att kolla på film. Busen förstod inte riktigt vad som hänt och satt länge på golvet framför mig och stirrade. Man kunder riktigt se hur hans hjärna arbetade:-) När han gäspade såg det ut som om han sa "STIG UPP UR FÅTÖLJEN, DEN ÄR STEVES!"
En halvtimme senare, "Okej då, du får väl sitta här en stund då, om jag får sitta med dig".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...