5 oktober 2016

Kebab och skönhet

Sådär, då börjar det mesta vara färdigt inför morgondagens resa till Rom; minicab har bokats samt veterinär till Busen på grund av hans inflammerade ögonvrå som inte vill läka. Jag fick dock tid först till nästa onsdag men nu är det gjort iallafall. Jag har också bokat restauranger till två av kvällarna i Rom.

Till lunch idag blev det lammkebab med sallad från en lokal turkisk takeaway-restaurang. För 5 pund får man en portion som räcker i två dagar. Perfekt när man inte vill ha disk.
Igår hade jag ett litet mini-spa hemma. Först avlägsnade jag döda hudceller med en mycket effektiv gel. Allt man behöver göra är att sprida ut gelen över torrt ansikte (halva förpackningen räcker) och massera. Plötsligt blir det som "grus" i ansiktet vilket är hudceller som lossnat. När man masserat ansiktet ett par minuter så är det bara att skölja av. 

När jag torkat ansiktet torrt tog jag fram lermasken och penslade in hela ansiktet och lät det verka i 45 minuter. Sedan var det bara att dra bort hela masken och både orenheter och småhår (aj) följer med. Normalt gör jag inte båda samma dag men jag beslöt mig för att göra en intensibehandling igår eftersom det var några veckor sedan sist.

Jag beställer produkterna online från ett företag som heter MayBeauty Sverige och de kommer jättesnabbt. Jag rekommenderar verkligen produkterna, och det utan att få ett enda öre/cent/pence för att säga det:-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...