23 november 2016

Dagarna som gått

Sådär, nu är alla projekt för den här veckan inskickade, minicabben bokad till imorgon, flygbiljetterna utskrivna och väskan packad. Imorgon är det tidig väckning eftersom jag har bokat taxi till kl 6.00. Gäsp. Det är så deprimerande att stiga upp "mitt i natten", i mitt fall 5.40. Jag är väldigt effektiv och hinner både klä på mig och sminka mig på 20 min. Berlin, here I come again!

Vad har jag hunnit med den här veckan då?! Jo, i måndags var jag på teater och såg pjäsen Buried Child med Ed Harris i huvudrollen. Den var helt ok, lite konstig på sina ställen och aningen för lång för min smak (3 akter) men annars underhållande och så fick jag se Ed Harris live:-)
När vi blev insläppta i teatersalen så satt Ed redan på en soffa och där satt han i 20 minuter tills pjäsen började.
Igår träffade jag Mia på AW, det var verkligen länge sedan sist men tiden formligen rusar iväg. Det känns som om tiden går snabbare här i London än någon annanstans, det händer så mycket hela tiden.
Jag hade hittat ett bra erbjudande på nätet till en italiensk restaurang som heter Mele e Pere och efter en fördrink gick vi dit.

Jag gillade verkligen inredningen.
Fina Mia. Det ingick var sitt glas Prosecco i erbjudandet men Mia dricker inte bubbel så jag fick hennes också, oj så jobbigt;-)
Till förrätt valde vi båda tonfiskcarpaccio ...
och huvudrätten blev havsruda med musslor, kål och pesto.
Det var en riktigt trevlig kväll med samtal om allt mellan himmel och jord, precis som det ska vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...