19 november 2016

Julmarknad och medelhavsmat

Glad lördag på er alla. Idag beslöt jag mig för att förkylningen får vara över och gick till min Dance Fit-klass i morse. 5 dagars lathet får räcka, dessutom försvann mitt halsont för ett par dagar sedan så det är "all clear". Imorgon blir det Body Pump igen.

När jag kom hem från gymet dammsög jag upp en halv katt och sedan njöt jag av en ostplätt med metwurst och en bit brödost som jag köpte på finska kyrkans julmarknad igår.
Min svenska kompis Jenny kom in till London över dagen och tillsammans åkte vi först till finska kyrkans julmarknad och den skandinaviska julmarknaden på gatan utanför. Vi kom dit vid 14-tiden och då var det ännu inte sån stor trängsel som det är normalt. Eftersom jag åker hem till Finland över julen så behövde jag inget speciellt men jag köpte iallafall brödosten, roobois-te och ...  
Ett paket chokladkyssar till Steve. Han älskar dem.
När vi var klara på marknaden gick vi till en fantastiskt mysig pub i närheten som ligger alldeles vid Themsen, The Mayflower, för ett par glas vin. Jag älskar gamla pubar med historia.
Efter ett par timmar tog vi overground-tåget till Shoreditch High Street på middag på den fantastiska restaurangen Strut and Cluck som gör mat från östra Medelhavet.
Coola Jenny
Vi beställde olika rätter som vi delade på som, manouri-ost ...
halloumi- och rödbetssallad ...
en halv rostad blomkål, ett måste varje gång jag är här, och
kalkonben. Allt var så gott och fräscht och vi åt och åt tills tallrikarna var tomma. Mina kusiner med respektive kommer och hälsar på till London om ett par veckor och jag tog mig friheten att bokad bord till oss en av kvällarna. Jenny blev också mycket imponerad av maten och planerar att ta sin syster och hennes döttrar hit när de kommer på besök.
Kommer inte att göra många knop varken idag och imorgon, nästa vecka blir det desto mer intensivt med teater på måndag, träffa en kompis på AW på tisdag och sedan åker jag till Berlin mellan torsdag och söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...