12 november 2016

Ungersk middag och Dirty Dancing sing-a-long

Igår hade Carina och jag en riktigt trevlig kväll i centrum. Vi började med god middag på den mysiga ungerska restaurangen Gay Hussar. Jag har varit där flera gånger och aldrig ätit en dålig måltid, stora portioner får man dessutom som man går inte därifrån hungrig, Restaurangen är över 50 år, vilket är ovanligt i London där dom ploppar upp och försvinner i snabb takt, och ett bra exempel på dess popularitet. Väggarna är täckta av karikatyrer av kändisar som besökt restaurangen.
Jag började med en tallrik med blandade förrätter som innehöll allt från leverpate till ungerska ostar och saltad strömming.
till huvudrätt åt jag stekt gåsbröst med rödål. Älskar rödkål och ger mig genast julstämning eftersom varm rödkålssallad är ett obligatoriskt inslag på mina föräldrars julbord.
Efter en god middag gick vi till Prince Charles Cinema i Leicester Square, det var dags för Dirty Dancing sing-a-long vilket innebär att man sjunger och dansar till låtarna i filmen.
Vi fick också var sin påse med rekvisita som vi skulle använda vid vissa scener under filmen, alltifrån mini-marackas till kondom och näsduk:-) Sedan skulle vi också göra vissa ljud och ropa vissa saker när olika personer dök upp. Det var med andra ord en mycket interaktiv film:-)
Först togs dock personer som klätt ut sig lite extra inför filmen (engelsmän och deras förkärlek för att klä ut sig, suck:-) upp på scen för kort intervju och för att ta emot lite små priser.

Sedan var det dags för filmen att börja. Det var grym stämning, människor tjoade, buade, applåderade, dansade och sjöng:-).
Nej, nu är det dags att ta tag i den här regniga dagen. Mitt första gympass är redan avklarat sen några timmar tillbaka och snart är det dags att gå till det andra och sedan väntar lägenhetsstädning. Jippii, noot, men det måste göras när man har en hårboll i huset. Ikväll tänkte vi gå på middag till vår lokala franska restaurang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...