8 februari 2017

Förra helgens bravader

Hejsvejs och glad lillördag. Efter 12 timmars arbete får det vara nog för idag men jag har fått mycket gjort.

Busen har blivit en riktig TV-fantast och genast vi stiger upp på morgonen rusar han fram till TV:n och sitter och väntar på att vi ska sätta på något "kattprogram". En av hans favoriter är en tecknad kalkon som rusar fram och tillbaka över skärmen. Resultatet efter hans "jakt" ser ni på bilden ... någon måste börja tvätta sina tassar tror jag:-). Om det är någon "film" som han inte gillar brukar han demonstrativt sätta sig med ryggen mot TV:n och stirra på oss, då vet vi att programmet inte föll herrn i smaken:-)
I lördags var Angela, Carina och jag ut på "galej" till ett par pubar i Vauxhall. Vi började på en mysig pub ca 10 minuter från stationen som hette Fentiman Arms och drack ett par drinkar och pratade om ditt och datt tills det var dags att gå till en annan pub som ligger alldeles nära Vauxhall Station och som främst är känd för sin gay-kundkrets, Vauxhall Tavern. För några veckor sedan uppträdde den svenska sångaren Magnus Carlsson där.
Angela satt bredvid den säkert enda straighta mannen på stället:-D. Han var säkert lika glad han att hitta en annan likasinnad:-)
Det var tyvärr ingen Magnus Carlsson-kvalitet på underhållningen den här lördagen, faktiskt det värsta skräp jag sett och hört. och det betalade man 6 pund för, hon var varken kul eller sjöng bra:-/
Men resten av publiken verkade gilla henne ... fast dom var kanske fulla som ägg och inte så kräsna:-)
Jag och Angela åkte hem vid midnatt för att ta sista tåget medan Carina stannade lite längre.

Efter en mycket intensiv vecka med mycket på programmet (det mesta roligt dock men det tröttar också ut:-) så ville jag bara ta det lugnt på söndag. Jag gick till Body Pumpen kl 10 och sedan åt vi var sin mycket god Sunday Roast på vår lokala favoritrestaurang L'Affaire där ägaren var lika välkomnande som vanligt:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...