1 februari 2017

Måndag och tisdag

Glad lillördag. Det är bara jag och Busen hemma för tillfället för Steve åkte för att träffa sina kompisar i Twickenham. Han ringde dock precis och sa att han är på väg hem igen då han hade fått ont i magen. Han har magproblem då och då och jag tror att det är IBS av något slag.

Igår var det dags för SWEAs årsmöte som vi höll på puben/restaurangen The Harcourt. Vi minglade, ordförande redovisade fjolårets resultat, vi styrelsemedlemmar fick presentera oss, årets tre stipendiater (en av organisationens uppgifter är att dela ut stipendier) fick presentera de projekt som de sökt stipendier för ...
Och sedan blev det middag, Jag körde fisk både till för- och huvudrätt. Gravad lax till förrätt ...
och skrei-torsk till huvudrätt med blomkål, spenat och saffranssås. Det var gott och väldigt mättande.
I måndags var jag på jazzklubb mitt i köttmarknaden Smithfields som hette Oriole och ingången till baren/restaurangen var minst sagt diskret:-)
Oriole specialicerar sig på vackra drinkar från olika länder men det fanns dock ingen risk för att man dricker sig full på dem för de kostade 12/14 pund styck! Jag nöjde mig med en som hette Kiruna som var grymt god.
Muuuums.
Barinredningen gick i afrikanskt tema.
Naturligtvis åt vi där också:-). Deras meny bestod av smårätter så jag valde grillade babybläckfiskar som fyllts med feta, spenat, chorizo och jordnöttet. De var oootroligt goda även om jag skulle ha hoppat över chorizon för de blev lite salta. Jordnötterna gav dem en härlig crunch. Tror jag måste försöka göra egna när jag hittar färsk babybläckfisk.
Min andra rätt var hjottartar som var lika god den med, och vacker.
Musiken började kl 21, vilket jag tycker kanske är lite sent. Det var en kille som spelade och sjöng och han var jättebra.
Vi satt och lyssnade tills han tog paus och sedan måste vi tyvärr åka eftersom det tar ett tag att komma hem.
Och så dagens Busen. I lördags visade jag honom lite "katt-TV" på youtube på surfplattan. Han blev fast direkt. Vi kan se youtube på vår TV också så Steve letade efter samma kanaler på TV och sedan dess är Busen fast. Varje gång man går fram till TV:n nu så sätter han sig framför och väntar. Vi har skapat en TV-beroende katt:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...