26 februari 2017

Födelsedagsmiddag

Glad söndag på er alla. Hoppas ni har haft en skön helg så här långt. Min har varit lugn och skön med fokus på träning och god mat.

I morse steg jag upp just före kl 9 och en halv timme senare gick jag till gymmet för min Body Pump-klass som vanligt. När jag kom till gymmet var det full fart överallt. Det är uppenbarligen inte alla som dricker sig till baksmälla på lördagar-). Nu har vi städat och om ett par timmar kommer Cecilia och Björn hit. De köpte lite kattleksaker till Busen när de var till Japan och nu ska han få dem. Han är så bortskämd vår hårboll:-). Vi ska sedan äta middag alla fyra på restaurangen TWID här i närheten. Det är en av mina nya favoritrestauranger, så vacker och god mat.

Igår bjöd Steve ut mig på middag, som är tradition när jag fyller år:-). Hemmakär som han är så hade han bokat bord till en fransk restaurang här i Wandsworth. Vi har faktiskt aldrig varit där tidigare under de 10 år som vi bott här så det var dags.

Restaurangen ägs av ett franskt par, mannen är i köket och kvinnan serverar, på ett lite burdust sätt:-).

Som förrätt valde jag en tallrik med tre olika kött, vilt, fasan och vildsvin. Mycket gott måste jag säga.
Till förrätt beställde jag mer vilt i grytform som kokat länge och väl tills köttet smälte i munnen. Det var riktigt gott, måste försöka mig på långkok här hemma också.

Eftersom det var min födelsedag så beställde jag efterrätt också och valet var enkelt, mörkchoklad- och mandelfondant som formligen smälte i munnen. Den manliga ägaren är egentligen konditor och inte kock och det märkte man, Steves efterrätt var också både innovativ och mycket god. Efter maten var vi så mätta och trötta att vi gick raka spåret hem, vi skulle inte ha fått ner en enda drink till:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...