31 mars 2017

Inspelning av Skavlan i London

Oj sån kul eftermiddag och kväll det var igår. Efter en lång väntan så var det äntligen dags för inspelning av Skavlans "talk show" i London igen (de borde visa den om några veckor, det är säsongsavslutning). Jag har varit på deras postlista i nästan två år nu och äntligen. Vi var hela sju stycken från SWEA som kom och resten var ca 50-50 norrmän och svenskar och några stackars engelsmän:-) Det fanns också några som kommit enkom från Sverige för att delta i inspelningen (det är gratis att vara publik).
Vi tog de bästa platserna, mittemot podiet där Skavlan och gästerna satt. Pernilla, som jag fått de flesta bilderna av, berättade att de normalt säger att man inte får ta foton men igår kväll var det ok.
Innan inspelningen började fick vi instruktioner på hur vi skulle skratta och applådera och de spelade även in applåd- och skrattljuden. Det fanns också en svensk stå upp-komiker som "värmde upp" oss.
Sedan började inspelningen. Kvällens gäster var Pamela Anderson, Ricky Gervais (alltså hur rolig kan en person vara?!:-)) och en indisk professor som forskat i människors beteende fram till nu och i framtiden. Grymt intressant.
Inspelningen tog runt 2,5 timmar och sedan kortas den ner men det var kul att kunna se hela intervjun och Skavlan lät dem också tala utan alltför många avbrott vilket var perfekt.
Här berättar Pamela Andersom om senast hon var på Skavlan (då i Stockholm) och en galning lyckades ta sig in i hennes rum när hon var på inspelningen och sätta eld på rummet.
De gamla synthrockarna Depeche Mode var kvällens band. De spelade sin senaste hit men intervjuades också. De bondade genast med Ricky Gervais:-)
Det blev några omtagningar när gästerna skulle gå in och ut. Det är intressant att se hur sådana här inspelningar fungerar "bakom kulisserna".
Musik på gång.
Jag längtar efter nästa gång man spelar in Skavlan här, jag kommer absolut att vara på plats om jag är i Landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...