15 augusti 2017

Solig söndagslunch i Thames Ditton

Nyss hemkommen från North Sheen där Steve spelat bowls-match och förlorade stort. De spelade tre mot tre och det var ingen av de viktigare matcherna så ingen större fara skedd:-)

Här kommer lite bilder från söndagens mysiga lunch vid Themsen tillsammans med Cecilia, Björn och Steeeve. Vi lyckades får bord alldeles vid vattnet och satt och njöt i flera timmar i solen.
Det var fullt av aktiviteter på vattnet och både svanar, ankor och olika farkoster gled förbi i en strid ström. Puben som vi besökte, Ye Olde Swan, har sin egen brygga och då och då anlände en båt med besökare för att äta lunch eller bara ta en drink.
Tre av oss åt Sunday Roast medan Steve valde Fish and Chips som han sa var en av de bättre han ätit, och han har ätit många.
Man kunde blanda två olika typer av kött och jag valde skinka och nötkött och sedan olika grönsaker. Jag skippade yorkshire-puddingen och potatisen eftersom de innehåller så mycket kolhydrater.
Ett glas, eller två, med svalkande och fräsch Aperol Spritz satt grymt bra efter maten. Vi satt och njöt av det vackra vädret och miljön och slet oss först när solen gick ner bakom hustaken.
Igår skulle jag baka en ny sats fröbröd och de normala 8 minutrarna i ugnen blev typ 38 minuter. Jag glömde helt bort att jag hade något i ugnen och vaknade till först när det började lukta ordentligt bränt. Det blev bara till att börja om från början när plåten kallnat. Suck.
Jag får skylla på att jag åt så god middag, smält raclette-ost med skinka, blomkål och röd- och gulbetor. Älskar raclette även om osten verkligen inte luktar något vidare:-)
Det vackra vädret kommer att fortsätta imorgon så då blir det nog både det vanliga gymbesöket och min entimmespromenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...