Nu sitter jag och tar igen mig i soffan, duschad och ombytt i nya träningskläder.
Igår spenderade jag kvällen på Steves bowls-klubb i North Sheen eftersom han hade tävling, som han vann efter en spännande match. Samtidigt med tävlingarna som hölls en "begravningsefterfest" i klubblokalen som man kan hyra för olika evenemang. I England verkar begravningar inte vara en alltför ledsam händelse, speciellt inte efter begravningen. Här bjuds det inte på kaffe och smörgåstårta utan småplock och sprit. Jag kunde inte se en enda ledsam min på någon utan det var glad samvaro och många skratt:-) Steve berättade att om det inte skulle finnas tilltång till sprit efter en begravning skulle det bli ramaskrik:-)
Lite dagens Busen då. Vi har lärt oss att om Busen inte syns till och om den mellersta lådan på min byrå är öppen så hittar man med stor sannolik Busen i den nedersta lådan. Den mellersta lådan är enkel att öppna så han brukar dra ut den och kliva ner till nedersta lådan på baksidan:-)
I förrgår gick jag lös på ankbröst. Efter lite googlande så hittade jag ett enkelt recept på hur de ska tillagas. Jag började med att steka dem i en torr stekpanna i några minuter för att försegla köttet och speciellt göra skinnet krispigare. Sedan satte jag köttet i 125 C ugn i ca 20 minuter. Jag avslutade med att steka skinnsidan ännu en gång för att göra det ännu krispigare. Köttet stektes kanske 5 minuter för länge men det blev jättemört och jag kunde till och med äta skinnet. Även den här gången åt jag wokgrönsaker till eftersom de är så enkla att tillaga, bara stek några minuter i smör.
xxx
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar