19 augusti 2017

Lunch bland regnmolnen

God lördag på er. Jag startade dagen med ett danspass på gymmet som vanligt och nu sitter jag och slappar inför mitt Body Attack om en timme. Pust.

Igår åt jag som sagt lunch på hög höjd tillsammans med mina svenska kompisar Cecilia och Angela på restaurangen Searcys at the Gherkin. När vi fått våra passerkort, skickat igenom våra väskor genom röntgenmaskin och själva också gått igenom röntgen så tog vi hissen upp till först 27:e våningen där vi bytte till en annan som tog oss upp till 38:e våningen där restaurangen ligger.

Vi fick ett bord vid fönstret och hade fantastisk utsikt över hela London. Jag noterade dock att de byggt upp ett par utsiktsstörande höghus sedan jag var där ifjol vilket är lite synd.
Toppen.
Det var minst sagt varierande väder medan vi var där, sol, moln, regn och åska.
Jag glömde visst att rätta till klänningen inför fotograferingen:-)
Maten var lite "fin cuisine" men man blev faktiskt mätt till slut:-). Vi valde alla krabba och räkstjärt till förrätt.
Och jag slog till med lamm på två sätt, blomkol och grönsakspure till huvudrätt.
Eftersom efterrätt ingick i vår "deal" åt jag också efterrätt den här gången och valde rispudding med bär. Helt ok, men inte lika god som morsans risgrynsgröt med fruktsoppa som hon gör till julen:-)
Efter lunchen tog vi trappan upp till högsta våningen där vi tog ännu ett glas vin.
Det blev tre mycket trevliga timmar och den perfekta starten på helgen.

Jag avslutar med ett par bilder av gårdagens shopping på TK Maxx när jag väntade på mina kompisar, ett par Fossil-solglasögon med blåaktiga glas. På TK Maxx hittar man alltid en massa saker som man inte visste att man behövde till 60 % rabatt. Vissa av affärerna säljer till och med Dior och andra dyra märkeskläder, till ordentliga rabatter naturligtvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...