14 juni 2018

Bio, flås på gymmet och mat

Trevlig eftermiddag på er. Jag har precis kommit från gymmet efter en halvtimmes svettig HIIT-klass. Jag har nu gått på gymmet 9 dagar i sträck och kroppen börjar kännas lite seg. Jag har ännu ett Body Pump-pass inbokat till imorgon men sedan är jag "ledig" lördag och söndag eftersom jag ska hälsa på min kompis Ulrika som för tillfället bor i Bournebouth i södra England för sina Phd-studier. Hon frågade dock om jag skulle ha lust att gå på en 10 km vandring i omgivningarna imorgon och jag sa ja. Vandring räknar jag inte till träning eftersom man går i maklig takt för att kunna se på naturen.

Igår var jag på bio och såg den senaste Jurassic-filmen (Steve var och spelade bowls som vanligt). Det är sån lyx att ha en stor bio 8 minuters promenad hemifrån. Mäktiga filmer som Jurassic och Star Wars ska man se på bio och därför kommer vi också att se den senaste Star Wars-filmen på bio nästa vecka. Om man gillar de tidigare Jurassic-filmerna så kommer ni också att gilla den här, det är action från början till slut.
I tisdags åt Steve och jag middag på vår kära gamla restaurang Hudson's i Putney. Det nya är att de har Happy Hour på alla cocktails (och flasköl) fram till kl 19. Vi kom dit 1 minut före så vi hann precis. Steve ville ha två öl så jag fick dricka mina två Margaritas själv, men det var inte jobbigt alls😋
De har förnyat sin meny en aning men jag körde Dublin Chicken som vanligt som är ett jättekycklingbröst invirat i bacon och fyllt med svamp. För att man absolut inte ska lämna bordet hungrig så får man tjock ostsås till. Det hör även potatis till rätten men jag bytte dem till stekt butternut squash istället, mindre kolhydrater och så mycket godare. Mmmm, så gott men så mättande.
Medan vi satt på restaurangen var det några idioter som slog sönder rutan på en bil bara 5 meter från restaurangen som var nästan full. Jag vet inte om de lyckades stjäla något för ingen kan väl vara så dum att han eller hon lämnar värdesaker i bilen, inte i storstäder iallafall.

Ikväll ska jag på vinprovning och middag tillsammans med Carina. Vi bokade för 100 år sedan men har tvingats flytta datumet flera gånger på grund av att andra saker dykt upp men nu ska det bli av. Det blir dock inte att bli sent eftersom jag vill packa lite för helgen redan ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...