2 juni 2018

Kändisteater och mat för äta bör man.

Ahhh, i morse kunde jag så länge jag kände för eftersom min morgondansklass (tyvärr) var inställd och sov som en stock ända till efter 9. Nu har jag ätit frukost och druckit starkt kaffe och är redo för dagen. Jag dammsög redan igår så nu är lägenheten fri från katthår ett par dagar igen😊

I går kväll följde jag med Steve när han spelade match som han tyvärr förlorade med endast 2 poäng. Så irriterande eftersom han ledde mest hela tiden.

I torsdags var jag på eftermiddagsteater i centrum för att se Hollywood-hunken Orlando Bloom i teatepjäsen Killer Joe. Pjäsen var bra och han var snygg, man fick till och med äran ett se honom helnaken bakifrån😋. De musklerna visste var de satt😃
Pjäsen utspelade sig i en trailer park i Texas.
I tisdags skulle Steve ha spelat match i New Malden, som är den del av London där det finns som mest koreaner, och koreanska restauranger. Det hade regnat hela dagen och regnade forfarande när vi kom fram och då fick Steve ett samtal från sin spelkompis (de skulle spela par) att det andra laget ställt in på grund av vädret och de "getts" tävlingen. Vi hade tänkt äta tidig middag före matchen på en koreansk restaurang, men det visade sig att bara en restaurang var öppen kl. 17 (de flesta verkar öppna kl 18) så det fanns inte precis något urval. Jag har varit till den här restaurangen tidigare och den är väl helt ok men jag föredrar koreansk BBQ där man sitter och grillar sitt eget kött.

Efter mycket velande så beställde jag något som heter Bibimbap som är en het skål med ett stekt ägg, kött, grönsaker och ... ris. Jag skyfflade riset till sidan och åt resten. Nog inget jag kommer att beställa igen.
De bästa rätterna den här veckan har jag gjort själv, cobbsallad ...
Och en snabb hopstekning av kolhydratfritt ris (bra att ta till när jag inte orkar riva blomkål), grillad kyckling, spenat, tomat, mögelost, en skvätt med fullfet grädde, salt, peppar, chili flakes och så toppade jag med parmesanost. Det blev såååå krämigt och gott och innehåller allt som kroppen behöver för att hålla sig frisk; proteiner och fett samt lite ovanjordgrönsaker för färgens skull och vitaminer😊.
Om ett par timmar är det dags att hasa iväg till gymmet. Tyvärr så är Body Attack-instruktören sällan borta från sina pass så att man skulle få lite extra ledighet😉 Känner mig dock lite seg i överkroppen i dag då jag ökade vikterna i överkropps- och bröstdelen i gårdagens Body Pump. Det är otroligt hur mycket starkare jag blivit sedan jag började med LCHF, men främst, hur mer synliga mina muskler är. Mina kropp är mer en maratonlöpares, dvs smala armar och ben, men nu har till och med min kropp lyckats börja bygga synliga muskler och jag älskar det💪😊. Kolhydrater bygger bara kaggen på magen och den krockkudden är jag gärna utan😀.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...