2 oktober 2018

Jobbliv

Hej igen. Dagens/kvällens jobb avklarade och jag ligger bra till inför imorgon😊. Idag har jag mest jobbat men jag hann även med ett besök till gymmet och så har jag köpt biljett till årets stora Lucia-konsert som den här gången hålls i Westminster Cathedral (inte Abbey) i Victoria. Jag tycker att atmosfären är så fantastisk i de gamla katedralerna.

Gårdagen bestod också av jobb och ett besök till gymmet och så städade vi lägenheten. Dammsugaren har dock brutit ihop helt; slangen hålls inte i dammsugaren, filtret flyger ut om man inte har tejpat fast det och lampan för överhettning börjar lysa nästan genast man satt igång den. Det finns ingen återvändo, vi måste köpa en ny. Den här gången har jag dock siktet inställt på en uppladdningsbar dammsugare utan slang som går att hänga upp på väggen så att man slipper släpa ut den ur skåpet varje gång.

I söndags spelades den allra sista bowls-finalen för det här året. Solen sken och värmde så medan Steve spelade så satt jag och lyssnade på en ljudbok. Vi fick åka med en av Steves klubbkompisar och slapp stressa med tåget.


Busen fortsätter att "hålla koll". Det här var min utsikt i går ...
... och ikväll ... Det är ju inte precis som att det händer en massa när jag sitter med datorn eller framför TV😂
Och som avslutning, kvällens middag som var helt underbara chicken nuggets täckta med parmesanost och sesamfrön och tillagade i ugnen. Jag "slängde" också in några blomkålsbuketter på bakplåten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...