21 oktober 2018

Musik i östra London

Halloj. Vi har haft en lugn och skön söndag här. Solen har skinit från en klarblå himmel och termometern har visat 19 grader. Jag inledde dagen med en timmes Body Pump men var "tvungen" att gå ut en timme i solen också för att ta tillvara det vackra vädret, redan imorgon ska det bli så kallt som 13 grader.

Här kommer några bilder från i fredags som blev en sen historia😊

Jenny och jag träffades först på en pub i Islington för middag och vin.
Vi delade på härlig ugnsbakad camembert till förrätt.
Pubens yngsta kund, men han nöjde sig med saft och tecknat på mobilen😊.
The Garage, där bandet The Poisies, som Jenny såg redan när hon var 17, uppträdde.
Innan huvudakten kom upp på scenen så uppträdde en tjej och hennes band. Jag minns inte vad hon hette men jag tyckte att hon var bättre än Poisies.
De flesta i publiken var nog i samma ålder som bandet😏. Jag såg att det finländska bandet Lordi, som vann Eurovisionsschlagerfestivlen för några år sedan, uppträder där i kväll.
Efter spelningen skulle bandet åka och ta några drinkar på en bar i närheten och Jenny lyckades luska ut var. Jag var väl inte sådär jätteintresserad men när vi nu ändå var i närheten så varför inte, några drinkar till kunde man väl få i sig. När vi var klara att åka hem hade naturligtvis sista tåget gått, men som tur är så finns Uber. Det är så enkelt att använda deras taxin när man inte behöver krångla med pengar och ser på ett ungefär vad det kommer att kosta innan man beställer dem.

I går var både Jenny och jag tämligen sega, Jenny mer än mig, men några timmars extra sömn efter att hon åkt hem fick mig att piggna till igen.😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...