18 april 2021

Vårprakt

Trevlig söndag på er, hoppas ni ha lika fint väder som vi har här. Träd och buskar blommar ännu som om det inte fanns någon morgondag, man kan inte bli på annat än gott humör när man är ute och går😊 Jag undrar om inte våren är min favoritårstid (minus pollenallergin då) trots allt. Allt blommar och hela sommaren ligger framför en. 

Steve är som vanligt på sin söndagsträff till en kompis. I morgon börjar han sitt nya jobb så då är det slut på den långa "semestern"😊 Det är ännu bara halvtid, men han får i alla fall högre inkomst som halvtidsarbetande än som arbetslös. Om de inte har möjlighet att ge honom heltid senare så kan han alltid fortsätta söka, det är trots allt mindre stressigt att söka nytt jobb när man redan har ett. 

I morgon ska han också få sin första coronaspruta eftersom de nu börjat vaccinera 45-plusare.

I går blev det ännu en covidmiddag hemma, men nästa lördag hoppas jag vi kan äta på pub eller restaurang. Det blev ingen förcocktail utan vi högg direkt in på förrätten som var buffalomozzarella, tomat, basilik, serranoskinka och massor av olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.
Till huvudrätt gjorde vi pizza bianco på fat head-pizzabotten. Vi toppade med salami och annan spansk korv, körsbärstomater och rödlök.
Till efterrätt blev det den här superenkla och gudomliga chokladmoussen. Jag blandade också med finhackad mintchoklad.
Till nästa tisdag har jag bokat bord till mig och en kompis på den här underbara puben. Den ligger alldeles vid Themsen så utsikten är fantastisk. Den är nog en av mina absoluta favoritpubar i sydvästra London. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...