2 maj 2022

Senaste shoppingen

Det är länge sedan jag köpt något annat än träningskläder. Förra veckan hade jag uppenbarligen "flow" för jag hittade hela 4 toppar.

De två första kommer från TK Maxx, en butikskedja som köper in kläder, smink, köksredskap, skor, godis osv., osv. från otaliga märken och säljer dem med 60 % rabatt (säger dom:-). I vissa av deras affärer kan man även hitta t.ex. kläder och väskor från lyxmärken som Chanel och MaxMara. Hemligheten är att ha tid och ork att gå igenom allt på klädstängerna eller i hyllorna och gärna besöka affären några gånger i veckan eftersom de får in nya produkter hela tiden. Är ni i UK så rekommenderar jag ett besök i en av deras butiker.

De två första topparna kommer som sagt från TK Maxx och är av märket Max Studio. Jag hade aldrig  hört om det tidigare men jag gillade verkligen färgerna, ärmarna och halslinningen. Den andra toppen har gummiband nere vilket gör att den faller bra.

De två sista topparna är allt annat än ett lyxmärke. De kommer från Sainsburys och motsvarar Prisma eller Citymarket i Finland. Man ska aldrig underskatta matvaruaffärers klädkollektioner😁.

I dag står att packa det sista på agendan, träna, kanske ta en promenad och så kommer vi att äta middag på restaurangen Hannah i Clapham Junction. Ingen nytta att köpa mat hem när jag ska vara borta i nästan en vecka (gav det som skäl till att jag ville äta middag på restaurang till Steve så att han inte skulle komma med undanflykter😉).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...