29 september 2023

Peter Pan Goes Wrong och Sunset Boulevard

Glad fredag på er! Jag skickade precis in dagens sista jobb så nu är det gjort. Jag kommer dock att jobba lite över helgen också för på tisdag åker jag och min norska kompis Svanhild till Nice, Frankrike, för vår årliga gemensamma resa😊. Hon flyger från Finland, där hon bor, och jag från London och så sammanstrålar vi på flygplatsen i Nice. I fjol besökte vi Färöarna, men i år beslöt vi oss för lite varmare breddgrader och varmt och skönt lär det bli. När jag kollar på väderleksrapporten ska det bli stadigt 24 eller 25 grader precis varje dag och strålande solsken. Låter som ett perfekt semesterväder, kanske det blir ett dopp i havet också.😊

Förutom en intensiv lyckades jag klämma in ett par teaterbesök också ... eller de var redan bokade sedan några månader tillbaka så det var bara att åka, jobb eller inte.

I går var jag på komedin Peter Pan Goes Wrong på den vackra teatern i Richmond. Komedin handlar om en amatörteatergrupp som sätter ihop en pjäs om Peter Pan. Tyvärr så går allt fel som någonsin kan gå fel och det slutar med att hela scenen kraschar helt. Det är full fart från första början😁.



Teatern härstammar från 1899 och inredningen är fantastiskt!
Se den om ni får möjlighet.
I måndags var det musikaldags på Savoy Theatre; nämlingen Sunset Boulevard av Andrew Lloyd Webber. Musikalen handlar om en slocknad stjärna från stumfilmstiden, Norma Desmond, som lever på sina minnen i sitt hus vid Sunset Boulevard i Hollywood och drömmer om en stor come-back.

Huvudorsaken till att jag ville gå och se musikalen var att Nicole Scherzinger hade en av huvudrollerna. Hon sjöng tidigare i den amerikanska tjejgruppen "Pussycat Dolls", men är väl främst känd för att tidigare ha dejtat F1-föraren Lewis Hamilton under några år😊. Hon är dock en extremt bra sångerska och jag såg henne också i musikalen Cats för flera år sedan där hon sjöng "Memory".
Musikalen och de andra skådespelarna var naturligtvis väldigt bra (vi talar ju trots allt om West End i London:-)), men Scherzinger var i en klass för sig. Varje gång hon öppnade munnen fick man rysningar av välbehag, hennes röst är så otroligt kraftfull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...