17 december 2009

Ännu mera snö

Nej!! det får inte hända! De har lovat värsta snöovädret (i engelska mått mätt) inatt och imorgon. Vanligtvis är det västra och norra England som är drabbat men nu är det sydöstra, däribland London, och om det kommer mer än 5 cm så landet lamslaget och nu har de lovat/hotat med 10-20 cm. Normalt får man ta engelska väderleksrapporter med en nypa salt, eller åtminstone anta att det de lovar för imorgon kommer att inträffa om ett par dagar, tidigast, men nu har det faktiskt börjat snöa, och allt kraftigare. Normalt skulle jag inte bry mig, utan bara vara glad, för senast det hände, i februari, drogs i princip alla bussar och tåg in och vi kunde jobba hemifrån. Imorgon är dock planen att jag ska sitta på ett flyg till Finland kl. 18. För 3 jular sedan var det dimma som ställde in flyg och jag blev 1,5 dagar sen. Bittert när man har sett framemot sin resa i månader.

Nå, förutom vädret så åt jag och Steve en mycket god trerätters middag på Baltic. Vi möttes på Waterloo Station och medan jag väntade på honom kunde jag lyssna på en kör som sjöng vackra julsånger. Riktigt stämningsfullt. Som vanligt var restaurangen proppfull. Det var många företagsjulfester, vilket man kunde se på skjortparaden:-)
På restaurangen gav jag Steve min julklapp, som var biljetter till Stereophonics spelning i jättesvårt att köpa presenter till killar, antingen har dom inga specifika intressen eller så är deras intressen svindyra. Med den här presenten så vet jag garanterat att åtminstone en person nöjd, nämligen jag:-). Nå nej, Steve verkade helt nöjd också. Han hade faktiskt försökt köpa 2 biljetter till Stereophonics spelning i London som julklapp till mig men det var slutsålt. Det visste jag för jag hade försökt samma sak:-)

Vårt reseprogram:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...