31 december 2009

Nya telefonen anlände

Nu hade den äntligen kommit, min nya Nokia. Jag fick också ett gratis Nintendo DS Lite med det här videospelet som innehåller 130 olika pussel. Forskning har visat att hjärnan inte utvecklas efter 24-års ålder, man blir med andra ord inte klokare än så. Hur bra man sedan bibehåller hjärnaktiviteten beror på hur mycket man tränar den och Nintendos Lite versioner lär vara bra träningsverktyg:-)

Motorola-telefonen som de sålde mig för £4,95 fick jag däremot inte. De får dock behålla pengarna, för jag tänker inte sitta ytterligare 40 min för en telefon som jag egentligen inte behövde eller ville ha.

Nu har jag också köpt skumpa för ikväll. Vi kommer troligen att åka till Duncan och Melanie. Ska bli kul att träffa dem båda och att det inte ska bli någon stor fest. Melanie och alla hennes vänner är barnskötare (oftast i en familj) till yrket och jag har inte mycket gemensamt med dem. När jag varit på deras fester tidigare har jag mest stått och talat med killarna för dom är mer intressanta:-)

2 kommentarer:

  1. Nä säg inte att du fått ett Nintendo!! Jag kan köpa det av dig när du tröttnat :-))

    (Har lånat lilla Toves och det var ju hur kul som helst. Hon har ett rött)

    Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. Jodå, nu sitter Steve och jag och turas om att spela och lösa mysterier:-). Idag var vi och kolla till en spelbutik vilka andra spela man kan köpa till den:-)

    Gott Nytt År till er också!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...