3 december 2009

Helgen har börjat

Jag har tagit denna fredag och nästa ledigt och det går knappt att beskriva i ord hur härligt det är. En månad före jul brukar jag alltid alltid bli otroligt jobbtrött och då är det skönt att ha sparat några semesterdagar. Nu känns det ännu mer motiverat eftersom jag knappt har köpt några julklappar ännu då jag väntat på mitt j..la bankkort i nästan 4 veckor. Jag gillar inte att gå omkring med hundratals pund i kontakter. Så, imorgon är siktet inställt på Europas största urbana shoppingcenter, Westfield.

Innan jag lämnade jobbet ringde jag Steve och sa att han inte får äta middag innan jag kommer hem för jag ville äta ute. Steve föreslog "Little Bay" men vi har var där två gånger förra veckan och det skulle kännas otroligt pinsamt om de började känna igen oss...eller gav oss klippkort:-) När jag kom hem tog vi en flaska rose med oss och gick till vår favorit indiska restaurang (som inte har utskänkningstillstånd).
Som vanligt var restaurangen knökfull...vi var 6 personer som mest;-). Nu är vi proppmätta och Steve ligger och snarkar i fåtöljen:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...