25 april 2010

Lördagen i bilder

Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida idag när jag, Suss och ett par av hennes kompisar klättrade uppför Hampstead Heaths kullar för att komma till det finska "lägret" för valborgsfirande. En vecka i förtid, men då har vi ju möjlighet att fira två gånger:-)
Den finska flaggan ledde oss rätt
Det var väl ett par hundra finnar och icke finska vänner som dök upp. Stämningen var på topp.
Anna, Tytti och Suss. Maten är uppackad och champagneflaskorna uppkorkade.
Skål!
Vi hade tagit med oss lite av varje. Jag skulle möta upp med Annika några timmar senare på middag så jag försöööökte att inte äta alltför mycket:-)
Suss och jag i festutstyrsel.
Man såg också ett antal studentmössor. Jag borde hämta med mig min från Finland för nästa Valborg. Efter ett par timmar var jag tyvärr tvungen att slita mig från det vackra vädret och det trevliga sällskapet och bege mig in till centrum och ett annat trevligt sällskap. Jag och Annika skulle gå och se musikalen "Legally Blonde", men först gick vi på tidig middag. Till all lycka var portionerna inte alltför stora så det fanns ingen risk för att jag skulle föräta mig. Drinkarna såldes till halva priset så det blev ett par sådana också. Mina gick i solens tecken,
En Passion fruit Margarita och...
en annan som jag inte minns vad den hette. Annika valde röda drinkar.

I väntan på att musikalen skulle starta. Vi höll på att komma för sent då kartan som Annika printat ut visade oss till helt fel plats. Som tur var har jag kartfunktion på min telefon och efter att ha skrivit in adressen kom vi äntligen rätt. Musikalen var bra och gillar du filmerna så rekommenderar jag er att gå och se den om ni råkar befinna er i London. Duncan James, tidigare medlem i pojkbandet Blue, var också med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...