18 april 2010

Middag i Richmond

Igår kväll åkte vi då till Richmond för lite belgisk/engelsk mat och som vanligt imponerades jag över hur vackert området är med alla sina välbevarade gamla hus, smala gränder och små boutiquer. Steve och jag har bestämt att när vi vinner på lotto så ska vi köpa hus där, vid Themsen. Att drömma är gratis:-)Medan vi väntade på vårt bord testade jag deras champagneöl och det var inte dumt alls. Förrätt, en himmelsk laxmousse med räkor och färskt bröd. Steve åt tempuraräkor. Medan vi väntade på huvudrätten så testade vi 8 olika ölshotar.
Min huvudrätt var en fisk- och skaldjursgryta med belgisk potatismos. Steve satsade på en kastrull med musslor som ju är en belgisk specialitet.


Trots att vi vid det här laget var proppmätta så beställde vi ännu efterrätt, allt lät ju så gott. För mig blev det halloncheeskake och Steve valde belgiska våfflor med chokladsås och vaniljglass. Vi trodde vi skulle spricka efteråt.

1 kommentar:

  1. vi bor i nagot som heter Twickenham precis i utkanten av Richmond och lite billigare.. bra skolor och gront o fint ..

    www.lottafromstockholm.co.uk

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...