23 april 2010

St George's Day

Idag är det St George's Day här i England och det är väl typ så nära en "självständighetsdag" man kan komma i det här landet. Dock anses dagen inte vara så viktig att man skulle ha gjort den till helgdag, vilket är synd. Iallafall bjöd mitt företag på lunch; bangers and mash (grillad korv med potatismos) eller Sheppherds pie (stekt köttfärs med täcke av potatismos...typ) med kokta grönsaker till huvudrätt och äppelpaj med vaniljsås eller Victorian spunge (sockerkaka med ett täcke av jordgubbsmarmelad) till efterrätt. Det var ju snällt av dem men jag skulle hellre ha en ledig dag:-)

Efter jobbet åkte jag till gymmet för veckans tredje session så nu är mission completed för denna vecka. Innan jag gick hem gick jag via Boots och köpte allergimedicin. Jag har tröttnat på att nysa, snyta mig, klia och torka mina ögon varje gång jag varit utomhus. Jag är ingen fan av medicin, tycker väl att kroppen ska kunna ta hand om småkrämpor själv men nu får det vara nog. Dessutom kommer jag att tillbringa flera timmar i en park imorgon och då vill jag kunna njuta, inte nysa. Jag köpte en medicin som heter Zirtek, som jag antar är Englands motsvarighet till finska Zyrtec, som jag vet att den är bra.

Man kan ju undra om det finns regler på att alla förpackningar måste vara av en viss storlek, för jag tror inte att de 7 tabletterna verkligen behöver så här mycket utrymme?!:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...