26 april 2010

Måndagslättja

Idag var Outlook, vårt e-postprogram på jobbet, långsammare än någonsin. Det tog ca 2 minuter att öppna ett mail, 2 minuter om man ville svara på mailet och ytterligare 2 - 3 minuter innan mailet skickades. Man kan verkligen undra vad företaget betalar för vår internet-anslutning, det kan inte vara mycket så långsamt som våra datorer är. Skulle inte förvåna mig om det är dial-up:-) Min laptop hemma är faktiskt snabbare.

På lunchen gick jag en runda i affärerna i Monument och hittade en väldigt pigg halsduk på Accessorize som det stod mitt namn på.

Det är ju modernt med pastellfärger nu men det är såååå inte mina färger, jag försvinner helt i dem. Varje gång jag tittar på mitt körkort från 80-talet blir jag påmind varför jag inte ska använda pastellfärger, speciellt inte rosa OCH permanenta håret. Jag borde kanske lämna in och förnya mitt körkort när jag åker hem i sommar så man slipper skämmas varje gång man måste visa upp det. Kortet på körkortet ser inte ens ut som mig.

Efter jobbet gick jag till gymet, lika bra att starta veckan i stor stil. Det var många andra som hade kommit på samma smarta ide. Motivationen är alltid störst i början av veckan och sedan blir det tommare i takt med att After Work-drinkarna börjar locka:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...