18 april 2010

Söndag med sommarkänsla

Idag har det varit otroligt vackert väder här. Solen har skinat från en klarblå himmel och temperaturen har legat runt ca 20 grader. Annika kom över och vi åt en sen Sunday Roast i den lokala puben GJ's beer garden. Vi satt och njöt där i över 1,5 timme och när vi gick därifrån hade armarna och ansiktet redan fått lite färg, rödrosa. Solen är flera gånger starkare (effektivare) här i England än i Norden och det behövs inte flera timmars pressande innan man får färg, tvärtom så måste man vara lite försiktig.

Efter lunchen gick vi hem till mig och kollade på den tredje och sista DVD:n i Stieg Larssons Milennium-trilogi och åt efterrätt, cheescaken med björnbär som jag gjorde igår. En helt perfekt och slapp söndag.

5 kommentarer:

  1. Lite annat än i Krombi där vi fick snö idag...

    SvaraRadera
  2. och i jeppis, men den är borta nu..Vi hade också en solig eftermiddag. Var ute och gick och mitt ansikte var alldeles rött efter promenaden.

    SvaraRadera
  3. Prata just med morsan och det verkar som om vintern inte släppt sitt grepp där ännu med ömsom snö och ömsom sol, och då är det ju ändå mitten av april?!. Det har suttit hårt här också i år men nu är vi på rätt väg.

    SvaraRadera
  4. snön är inget problem bara askmolnet nu ger sig bort över Europa så att jag kan resa till London i maj...nervös över att det inte ska lyckas. Jag som skulle besöka Body,Mind,Spirit-festivalen!

    SvaraRadera
  5. Man får verkligen hoppas att vulkanen har spytt ut all aska som ska spys ut till i maj.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...