10 oktober 2010

Lördag i effektivitetens tecken

Igår hann jag med mycket, men inte att blogga.

9.15 befann jag mig hos kiropraktorn i Clapham Junction för veckans tredje och sista behandling. När jag kom hem städade Steve och jag lägenheten och kl. 12 satt jag på roddmaskinen i gymet. Efter en timme i gymet skyndade jag hem, gjorde mig i ordning och åkte till Piccadilly Circus där jag mötte upp med de andra 4 musketörerna, Suss, Ivonne och Seth för sen lunch.
Jag hade bokat bord på en restaurang i Soho som hette Kettner's. Det var bråttom när jag bokade i fredags så allt jag visste var att den var fransk, hade fått helt bra recensioner och såg mysig ut på bild. När jag senare läste in mig om restaurangen fick jag veta att den hade grundats 1867 och är en av Londons äldsta restauranger, och var ett favorittillhåll för bland annat Oscar Wilde och Edward III.
Restaurangen var mycket vacker med knarrande trägolv och speglar flammiga av ålder som säkert härstammar från 1800-talet.
Servitörerna var charmiga och hjälpsamma. Det enda negativa var Ivonnes utsikt genom fönstret, en tjock unge med halva baken synlig. Oapptitligt.
Maten var iallafall mycket god, och vinet också, det blev några flaskor innan middagen var över tre timmar senare:-) Mmmm, chokladfondant med pistageglass.

Efter middagen var Ivonne och Seth tvungna att åka medan jag och Suss fortsatte till en bar i närheten för ytterligare ett par drinkar. När jag kom hem vid 9-tiden hade Steve fortfarande inte kommit hem från jobbet. När han ringde och sa att han troligen inte skulle komma hem förrän vid 11-tiden hörde jag knappt vad han sa för allt oljud i bakgrunden, det var universitetets rugbylag som festade till:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...