2 oktober 2010

Lugn lördag

Idag har jag inte gjort jättemycket. Steve var tvungen att hoppa in bakom baren på sitt jobb igen och om studenterna är lika törstiga som förra helgen så lär han inte komma hem förrän vid 10-tiden ikäll.

Jag kom mig iallafall till Westfield shopping center, efter många om och men på grund av att jag fick någon slags hjärnsläpp när jag gick till bussen och steg på en som gick till Notting Hill istället för Shepherds Bush. Jag upptäckte misstagen när jag nådde West Kensington, hoppade av och gick till Hammersmith och tog rätt buss. Den här förseningen ledde till att jag kom till Westfield i värsta rusningen, det var packat överallt. Jag var mest ute för att söka en present till killen som jag och Annika ska fira i Köpenhamn om ett par veckor, jag kom dock hem tomhänt. Europas största shoppingcenter och jag hittade ingenting:-)

När jag kom hem gjorde jag min favoritpaj med lax, spenat och äggstanning istället för ost.

Gårdagens drinkar och middag med Tina var jättekul, vi träffades halv fem och åkte hem halv 12, vi hade pratat non-stop i 7 timmar. Inte undra på att jag tappade rösten i slutet:-)

Imorgon är det dags för mitt första pilates-pass, få se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...