14 mars 2013

Jobb, gym, mat, jobb, gym, mat

Snart helg, äntligen. Igår levererade jag ett bruksanvisning på 10 000 ord från finska till svenska om pannanläggningar. Jätteintressant:-). Imorgon åker vi till Steves föräldrar som bor i Bognor Regis som är en ganska nergången pensionärsstad vid kusten. Kul med lite miljöombyte iallafall. Jag stannar till söndag, Steve troligen lite längre.

Nu är Steve och hälsar på sin "bästis" Duncan som han gör nästan varje torsdag. Jag njuter av ett glas marockanskt rödvin och plocktallrik med en massa godsaker; halv avocado, fröbröd, proscuitto, kokt ägg med majonnäs och tre olika ostar; Montagnolo (mögelost) som vann ett internationellt ostpris 2012, en fransk camembert och engelsk Applewood som har en underbar rökt smak. Steve gillar inte alls dessertostar så vill jag äta dem så får jag göra det för mig själv:-)
Både igår och idag har jag gått på två gympass (eftersom jag inte kommer att träna under helgen). Igår blev det Tone and tighten och Body Attack. Idag stod Zumba och Pilates på agendan. När jag såg att vi inte skulle ha vår normala franska pilateslärare så tänkte jag gå ut. Jag har haft den här vikarien tidigare, en tjej som pratar som om hon går på speed. Hon talar non-stop och jag är helt stressad när passet är över, något man inte ska vara efter ett Pilatespass
När jag kom hem efter Pilatisen skulle Steve precis göra mat. Jag frågade om han kunde göra till mig också (vi gör ofta vår egen mat eftersom vi har så olika mattider). Han har blivit mycket förtjust i mina low carb good fat" "blanda i allt"-rätter och idag blev det en "röra" på stekt korv med strimlad fänkål, rödlök och purjolök. Mycket gott!
Måste bara avsluta med att berätta om nattens dröm som uppenbarligen var mycket traumatisk eftersom jag minns den ännu. Jag drömde att jag och Steve var på en bar någonstans när jag plötsligt kände något konstigt i min mun. Jag gick på toaletten och spottade ut det och såg att mina tre tandfasader hade lossnat. När jag kollade mig i spegeln såg jag för jävlig ut för tandläkaren hade slipat bort hälften av de tre tänderna innan han kunde sätta på fasaderna. Jeesus var glad jag var när jag vaknade och insåg att allt var en dröm. Minns också att prins Harry var med på ett hörn. Jag fattar inte var man får alla drömmar ifrån för jag har varken tänkt på tänder eller prins Harry på vem vet hur länge.

Och slutligen ett meddelande till morsan, Steves födelsedagspresent kom fram igår och han tackar så mycket! Chokladen är slut redan. Hans absoluta njutning är vanlig Fazer-choklad som han doppar i kaffe och det förstår ju alla att då räcker inte chokladen länge:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...