23 mars 2013

Men se det snöar!

Här fortsätter vintern och det snöar för mpfte gången i år. Undras vad de blommande körsbärsträden tycker om det?!

Ikväll ska vi iallafall trotsa snön/regnet och bege oss till Putney tillsammans med Mia och James för middag och sedan live musik. Det ser jag fram emot. De kommer sedan att sova över hos oss för de bor åt helt motsatt håll i London och tågen slutar gå alldeles för tidigt. Jag gillar besök och har bakat en laddning fröbröd till frukost imorgon:-)

Igår var som sagt Carola här på middag och det blev ett antal av mina favoriter i repris, nytt för Carola dock:-)

Lax-nuggetsen blev precis som jag ville ha det, krispiga på utsidan av parmesanost- och mandelmjölpaneringen och genomstekta på insidan. Jag serverade dem med en dipp på creme fraiche, hackad färsk dill, salt och citronpeppar. Ni hittar receptet här.
Till huvudrätt serverade jag pulled pork med olika hemgjorda röror som coleslaw och guacamole. Alla recept kommer från den här fantastiska bloggen. Jag serverade också fetaost, sallad och gurka till. Jiiiiissses vad vi var mätta efteråt:-). Ska göra den här rätten till mina föräldrar när jag åker hem om några veckor.
Till efterrätt blev det chokladterrin med lakritspulver. Glassen innehöll tyvärr en massa iskristaller så den gick inte att servera. Jag funderar på att investera i en glassmaskin.

Det blev mycket mat över så Steve och jag har ätit lite till lunch och imorgon äter vi upp det sista. Jag gillar mat som räcker länge och som dessutom är gott.

2 kommentarer:

  1. Har sett många bloggar på sistone som lagat pulled pork hemma, måste nog prava på jag med! Pulled pork är ju bara så gott!

    SvaraRadera
  2. Jo, det verkar inte som om man kan misslyckas med den, allt som krävs är tid.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...