5 mars 2013

Sekalaiset - Gott och blandat

Idag har vi haft årets första riktiga vårdag här med strålande sol och 15 grader. De passade också på att klippa gräset i parken nära oss och det luktade alldeles underbart. Jag gick som vanligt till gymet på morgonen men vid 2-tiden så begav jag mig ut för en timmes promenad. Man måste passa på att lapa D-vitamin när chancen ges. Jag gick till Wandsworth Common och sedan ner till Earlsfield och tillbaka hem via Sainsburys. En runda på 1 timme.

Här kommer lite blandade bilder från de senaste två dagarna.
Kvällens middag blev kokosplättar med hallon och creme fraiche. Alltid fantastiskt gott
Gårdagens och dagens lunch blev den gamla favoriten medelhavspaj som jag, förutom äggstanning, fyllde med chorizo, spenat, tomat, fetaost, lök och svamp. Den är så god, nästan för god för jag skulle kunna äta upp hela på en gång.
Tror inte jag har visat någon bild på det färdiga golvet ännu så här kommer ett från vardagsrummet. Ni skymtar också vår nya element till vänster. Aaaaaningens skillnad mot det stora chabraket som vi hade tidigare.
När vädret blir bättre så smyger också rökarna från skolan bredvid till vår parkering för att tjuvröka lite hasch. Man kan ju undra hur mycket kunskap som går in när de är halvhöga.
Igår träffade jag också min tyska kompis Ivonne på ett par glas vin på en pub i Putney. Vi har inte träffats sedan före jul, vi kunde inte ens minnas när. Tiden går snabbt i den här staden fast man inte tycker man gör mycket.

2 kommentarer:

  1. medelhavspajen både ser och låter god, den måste jag testa nån gång. Har också börjat göra pajer utan degbotten och det är ju hur enkelt som helst.

    Tycker jag ser skymten av Steve där under huvan på en av de som röker...är du säker att han inte var ute med dem?! ; )

    SvaraRadera
  2. Jo gör den! Pajskalet blir så mycket saftigare när man gör det på mandelmjöl än mjöl. Till och med Steve äter skalet, han som annars inte tycker om kanter:-)

    Hahaha, om han inte hade stått bredvid mig när jag tog bilden så skulle man faktiskt kunna misstänka att det var han:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...