22 april 2013

Förkyld

Äsch, så blev man förkyld då. Jag hoppades att mina nysningar hemma i Finland skulle ha varit pollenallergi men det ser inte så ut. Näsan rinner, öronen är igentäppta (flygningen gjorde inte saken bättre, som det värkte) och jag känner mig allmänt hängig. Jag måste lida lite av "jetlag" också för jag vaknade redan kl 7 pigg som en mört. 7 innebär att det är 9 i Finland och det var då som jag normalt steg upp. Jag tänker iallafall testa att gå på body combat idag, jag behöver ju inte sparka högst av alla och halsen känns bra. Man ska ju inte träna hårt när man har halsont, snuva går bra.

3 kommentarer:

  1. oj, jag hoppas inte jag fått en släng av samma förkylning, Linnéa tycks också lida av den. Med tanke på att vi alla vistades på samma ställe så är risken stor...alla verkar vara förkylda på ett eller annat sätt just nu. Idag på jobbet snörvlade kollegan och sa att det är säkert en ordentlig förkylning på kommande. Jag försökte hålla andan hela dagen, tvätta mina händer titt som tätt osv. Det blir att kasta i sig lite extra echinacea...

    SvaraRadera
  2. Jo, och jag som inte kunde förstå hur jag fick den för alla var ju friska runt mig...då. Nu har den äntligen gått över så den blev inte så allvarlig och jag har kunnat träna varje dag.

    SvaraRadera
  3. Nu verkar det dock som om Steve har fått sig en släng av den också:-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...