5 april 2013

After Work i hemsoporna

Freeedag, yippe, yippe, yey. Trots att jag jobbar hemifrån så är After Work-drinkar ett måste och ofta är det Steve som råkar illa ut eftersom han bara sitter ett par meter ifrån mig i vårt "kontor" och är lätt att greppa:-) Han hade varit ute igår med sin kompis Duncan och var allt annat än hågad men jag sa åt honom att jag skiter i om han bara dricker vatten men ut ska vi på ett par drinkar så att jag känner att det är helg.

Det är tur att vår lokala pub, Brewers Inn, bara ligger 100 meter från oss och att den faktiskt är riktig mysig så vi styrde kosan dit. Jag beställde ett par glas vitt vin (Steve rött) och avrundade med en Irish Coffee utan socker. Som vanligt ursäktade de sig för att den såg ut som en cappuccino eftersom grädden och kaffet blandar sig utan den hinna som sockret skapar och jag svarade som vanligt att det gör ingenting eftersom det är smaken jag är ute efter (har inte druckit kaffe med socker på säkert 20 år)
De här "delikatesserna" ser man ofta på engelska pubar. Engelsmän älskar allt med vinäger.
Steve har blivit helt förälskad i sin nya Nokia med pekskärm och speciellt funktionen där man tar ett foto av en text, t.ex. meny, som sedan översätts till valt språk...med mer eller mindre lyckat resultat. En annan favoritfunktion på telefonen är Angry Birds. Jag har vaknat både en och två morgnar och sett att han spelat Angry Birds utan ljud:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...