27 april 2013

Mössbesök

Iiiih! Satt i allsköns ro på soffan ikväll och surfade på datorn när jag såg något mörkt som svischade förbi i ena ögonvrån. Jag hoppades att jag sett fel men kollade bakom soffan och sedan bakom datorbordet och då pinnade en liten mus iväg in i hallen och försvann. Vi har fått musbesök, på 3:e våningen!! Vår lägenhet är inte stor men för en liten mus finns det säkert hur många gömslen som helst. Det blir till att gå och köpa musfällor imorgon. Jag avskyr spindlar mer än möss, men möss hör inte heller hemma i en lägenhet annat än i bur.

Nog är det som självaste fan, är det inte ett så är det något annat.

2 kommentarer:

  1. voi hua! Möss och råttor är nåt jag inte kan leva med, jag hade nog flyttat ut tills mösset blev fångat. Flyttade ju tillbaka till stan för några somrar sen, då vi fick besök av råttor på en sommarvilla vi hade hyrt i tre veckor. Tror vi bodde där högst två.
    Hoppas det ordnar sig...

    SvaraRadera
  2. Jag har inte sett till mösset sedan den där kvällen så hoppas det flyttade ut när det blev varmare. Sedan började jag också fundera på om det skulle ha kunnat vara en kackerlacka för jag såg bara en mörk skugga som sprang iväg. Ännu värre!!!!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...