30 april 2013

Sjukhusbesök i brist på annan underhållning

Glada Vappen, eller Glad Valborg, till alla läsare från norden. Här firas det inte alls. England tror inte på att fira alltför många saker, speciellt inte om det betyder att de måste ge anställda ledigt. Storbritanninen är det land i Europa med minst helgdagar, det ni.

Idag har jag jobbat och gymat och för att få en paus i arbetsdagen följde jag med Steve till Roehampton när han skulle få sin andra kortisoninjektion i foten. Då är man desperat att komma ut när ett besök till ett sjukhus blir intressant:-). Vi satt där i två timmar för det var så lång väntan mellan undersökning, bedövningsspruta och kortisoninjektion på grund av att de måste hämta vätskorna och sedan blev behandlingsrummet upptaget. Ett 30 min besök tog 2 timmar.

Roehampton är inte ett ställe jag skulle vilja bo, eller halva delen av platsen är fin med vackra hus och byggnader medan andra halvan består av grå betonghus från 70-talet. Huu.

Våren har verkligen kommit igång nu och det blommar både högt och lågt.
Igår beställde vi en ny luftmadrass för övernattande gäster (den andra blir inte mer än halvfull) på ebay och idag stod paketet utanför dörren när vi kom hem. Där kan man tala om snabb service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...