18 juni 2015

Bokklubben

Snart helg, om man ska tänka positivt. Om en timme stänger jag datorn och promenerar in till Putney i det fina vädret för min månatliga sportmassage. Den här gången får massören dock inte röra vid mitt hår så att jag ser ut som ett troll, eftersom jag ska åka in till North Sheen efteråt för att kolla när Steve har bowls-match tillsammans med sin laggamrat Bill. Det har gått bra för dem hittills så hoppas turen håller i sig.

Igår var det dags för en annan månatlig händelse, nämligen träff med den svenska bokklubben på svenskrestaurangen Stockholm Deli i East Sheen (många Sheens att hålla reda på:-). Det var lika kul att träffa alla som vanligt och förutom boken så blev det mycket prat om kungligheter på grund av bröllopet förra helgen, var det visst, och det nya tillskottet till kungafamiljen.

När det var dags att åka hem igen köpte jag ett par choklad/kaffebollar till Steve som han nästan slukade i sig när jag kom hem. Han tycker om sött:-).

En av deltagarna i bokklubben, som också är delägare i restaurangen tillsammans med sin partner, Mayvor, berättade att de kommer att ha midsommarbuffé från fredag till söndag så när jag kom hem frågade jag Steve om vi inte skulle kunna gå. Så, nu har jag bokat bord till lördag och ser fram emot att frossa i alla läckerheter. De gör all mat från grunden på den här restaurangen så inget fusk eller IKEA-köttbullar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...