25 juni 2015

Bowls-torsdag och kompisträff

Så har man kommit hem efter en solig kväll vid bowls-planen igen. Jag kommer att bli brun som en pepparkaka i ansiktet om det här fortsätter, speciellt då det lär bli upp till 30 grader nästa vecka:-) Steve och hans tävlingspartner Bill (som är 77 år fick jag veta ikväll) mötte fjolårstvåorna (och förförraårstvåorna) och de var naturligtvis extremt revanschsugna. Steve hade kanske inte sin bästa dag idag, men Bill spelade lika jämnt och säkert som vanligt och de tog hem segern med några poäng tillgodo till och med! Nu är de Area Champions och nästa torsdag är det dags för kvartsfinal där de kommer att möta de bästa från någon av de andra områdena.
I tisdags träffade jag min gamla goda London-kompis Carola på middag. Hon flyttade tillbaka till Stockholm med sina två döttrar i mars men är i London den här veckan för att hälsa på sin man och då måste vi naturligtvis passa på att träffas.

Vi tänkte först ta en stek på puben The Rocket, men när vi kom dit såg vi en lapp på dörren där de informerade om att det var stängt tisdag och onsdag för renovering. Så typiskt, vi som var så sugna på en rejäl stek. Nå, då styrde vi kosan till ett annat säkert kort istället, The Hudson's. Där får man alltid bra mat och servicen är superb.
Proppmätta gick vi till puben The Railway för några sängfösare, och det blev ett par tre drinkar innan vi beslutade oss för att ta kväll. Vi hade ju inte setts sen i mars så vi hade mycket att ta igen.
Vinkeln blir verkligen inte bra när man måste ligga över bordet för att vi båda ska rymmas på fotot:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...