14 juni 2015

Förmidsommarpicknick

Så är snart den här helgen till ända. Söndagen har inte varit alltför händelserik, Body Pump kl 10 och senare på kvällen gick vi in till Putney och puben The Rocket för middag. Helt bra med en lite slapp dag, för igår höll vi igång desto längre:-).

Lördagen började med Dance fit-klass kl 8 för mig och jobb fram till kl 12 för Steve. Eftersom Cecilia och Björn har planer för den riktiga midsommaren nästa lördag, tjuvstartade vi med en förmidsommarpicknick i Wandsworth Park. När Steve och jag gick till parken vid halv 2-tiden såg vädret inte alltför upplyftande ut, det kom till och med lite lätt duggregn, men när vi väl satt oss ner blev det långsamt bättre väder och efter ett par timmar till och med sol. Vi fick massor av hundbesök där vi satt, räknade till 10 olika raser. Genast de fick vittring på vår mat kom de rusande och ofta ägarna tätt därefter för att koppla dem:-)

Vi satt i parken nästan tills det blev mörkt. Steve gick hem ett par timmar tidigare eftersom han var helt slut efter 6 dagars jobbande, varav flera av dem i gassande sol. Vi andra avslutade picknicken med var sin drink på puben bredvid, Cat's Back.
Andra dukningen, ostar
Förutom hundar finns det också mycket ekorrar.
Dubbla budskap, först säger dom att man ska ta med sig skräpet hem men sedan
placerar dom en stor skräpkorg bakom skylten. Kan ju säga att jag INTE släpade med mig skräppåsen hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...