20 september 2015

Kräftskiva

Idag har vi haft en rikigt solig och fin dag här i London och runt 20 grader i solen. Steve och jag vaknade redan vid 9-tiden och även om jag hade ett Body Pump-pass inbokat till kl 10 så beslöt jag mig för att ligga och dra mig istället. Jag har stigit upp kl. 7 varje morgon så nu tillät jag mig att sova ut.

Frukosten blev en tidig lunch så dagens enda lagade måltid blev rumpstek med stekt savoykål och kokt brysselkål. Jag stekte köttet själv och det blev perfekt medium. Jag kan uppenbarligen steka nötkött om jag vill:-)
Igår var det kräftfest hos våra kompisar Cecilia och Björn. Vi var 11 stycken och stämningen var på topp redan från början.
Det röda guldet!
Vi åt och sörplade och
sjöng snapsvisor, jag tror vi gick igenom sånghäftet minst två gånger, även sedan snapsen tog slut, det är ju så kul att sjunga de finurliga visorna.
Buket höll ett fint tal.
Och sen åt vi lite till ...
Sofia hade nog det finaste upplägget av ätna kräftor:-)
Sedan fick vi se ett litet uppträdande av Jason:-) ...

Kentucky Fried Chicken ...
and a Pizza Hut:-)
Björn hade bakat två jättegoda blåbärspajer som, blev inte mycket kvar när vi alla hade huggit in.
När vi åkte hem fick Steve väldigt ont i magen och den normala 10 minuterspromenaden från tågstationen hem tog säker 30 minuter så att han skulle kunna stanna och pausa då och då. Han har väldigt känslig mage, åtminstone jämfört med mig, och det hade troligen blivit för mycket av allt möjligt, speciellt då han normalt äter bara ett riktigt mål om dagen.

Men, förutom det så var det en fantastiskt kul fest och det är länge sedan man fått skratta så mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...