27 september 2015

Mykonos - dag 4

Nu har vi återvänt till hotellet efter att ha lämnat tillbaka bilen och ett par timmar i Mykonos stad innan vi kunde ta bussen tillbaka.

Steve sa att det skulle ha varit bra att ha hyrt bilen hela veckan och inte mig emot men INTE sålänge Steve konstant sitter med näsan i mobilens karta istället för att titta sig omkring och hålla koll på vägskyltar. Tre gånger skulle han ha skickat mig i helt motsatt FEL riktning för att mobilkartan sa det. Tack vare att jag kollade vägskyltar, SAMTIDIGT som jag körde, höll ögonen på turister på fyrhjulingar, vespor och andra som trodde att de ägde vägen kom vi rätt. Vi hade två ordentliga gräl om det men det verkar inte gå in, han tror fortfarande att mobilkartan, som är långt från en gps när det kommer till exakthet, är den enda rätta. Det är enkelt att vara körexpert när man är passagerare.

Nog om det. Ikväll ska vi bara stanna på hotellet och äta gott. Katten kom genast fram när vi kom till hotellet och gosar som bäst med Steve på rummet medan jag ligger vid poolen.

Igårkväll tog vi hotellets gratisminibuss (de erbjuder 2 gratisresor in till stan per dag). Vi gick runt, tog ett par drinkar innan vi tog sista bussen tillbaka vid midnatt.

Sent from my Windows Phone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...