1 september 2015

Långkok och en dag i Wimbledon

Hemma igen efter en dermapen "nålsession", så nu kommer jag att vara röd i fejset som en brandbil resten av kvällen. Huden känns iallafall len som en babybak:-).

När jag kom hem igen hade Steve middagen klar, han hade kockat sen han kom hem från jobbet vid 11-tiden och nu var kl. fem. Kan ni gissa vad det var baserat på nedanstående ingredienser ...
Jo, pork belly gjort på samma recept som senast av Gordon Ramsay som innehåller fänkål, fänkålsfrön, stjärnanis, hela kardemummafrön, vitlök, dijon-senap, buljong, vitt vin och salt. Riktigt enkelt och så rackarns gott!
Igår när det var ledig dag tog vi bussen till Wimbledon eftersom vi inte varit där på ett tag. Det första vi gjorde var att gå till puben O'Neills för en publunch. Steve hade rekommenderat deras stora hamburgare så jag var nyfiken på att prova. Tyvärr hade servitören problem med hörseln så istället för att få en hamburgare med två biffar fick vi en. Vi blev dock mätta och biffen var stor och safti så det räckte nog, den här gången. Jag beställde hamburgare utan fransk potatis (brödet förbarmade sig Steve över) men med coleslaw istället. När min hamburgare kom hade kocken uppenbarligen tänkt "utanför ramarna" och trott att jag inte ville ha salladen, löken och tomaten som hörde till heller?! Nej, det godkände jag inte så servitrisen fick gå tillbaka med tallriken till köket och be att kocken hackade till lite sallad:-)
Efter lunchen gick vi runt i affärer ett par timmar innan vi tog bussen hem igen. Det finns ganska mycket shopping i Wimbledon men själva stadsdelen är ganska tråkig, såvida man inte tar en kort promenad till Wimbledon Village som är den rika delen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...