19 september 2015

Fullbokade dagar

Så var det helg igen. Steve och jag har precis grovstädat vår lägenhet, utan att slå ihjäl varandra den här gången också. Vi hade inte städat på nästan 3 veckor så det var verkligen dags. Normalt grundstädar vi varannan vecka och så brukar jag bara dammsuga varannan vecka. Står inte ut med skräpigt golv. Eftersom jag steg upp redan kvart före 8 för att gå på min dansklass så har jag också hunnit "baka" två ostpajer till kvällens kräftskiva hos Cecilia och Björn och gått på Body Attack-pass.

Dagarna den här veckan har formligen rusat iväg eftersom jag har haft program varje kväll från tisdag till lördag och sen jobb på dagarna. Imorgon har jag däremot inget planerat, ska bara ligga och fläska på soffan tror jag ... kanske släpa mig till Body Pump kl. 10 om jag orkar.

I torsdags var det SWEA-medlemsmöte hos en av medlemmarna som bor fantastiskt vackert i High Street Kensington, det är inte utan att man blir lite avundsjuk:-). Det var en riktigt trevlig kväll, vi drack och åt gott och hade möjlighet att lärde känna varandra lite bättre. Det är intressant att höra vad alla gör och vad som förde dem till London.
Foto: Helen Rennie-Smith
Igår träffade jag min kompis Thad som var på blixtvisit till London från Berlin där han bor och jobbar nu. Jag hade bokat bord på Gordon Ramsays italienska restaurang Union Street Cafe i stadsdelen Southwark till oss. Jag gillar verkligen inredningen, väldigt fabriksaktig, och maten är också mycket bra.
I vår deal ingick också en jättegod cocktail ... den enda ingrediensen jag minns var Prosecco men det var allt jag behövde veta:-)
Jag åt en sorts mozzarella-ost och stekt svamp till förrätt. Gillar verkligen mozzarella-ostens mjuka konsistens.
Till huvudrätt blev det kyckling med gröna bönor.
Efterrätt ingick också i dealen så vi tog två olika och delade, helt fantastiskt goda.
Efter middagen gick vi till ytterligare ett par pubar och sedan var det dags att åka hemåt för mig, jag ville vara pigg och kry idag. Thad fortsatte in till stan för att träffa en killkompis på en pub. Han försökte få mig att komma med och lockade med att en drag queen skulle uppträda men jag var förståndig:-) Skulle säkert ha vart kul att lyssna till henne/honom men det får blien annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...