23 februari 2016

Första vistelsen utomhus

Så här ser man ut när man INTE trivs alls:-)
Efter gymet i morse beslöt jag mig för att låta Busen sätta trampdynorna på asfalten för första gången. Solen sken och temperaturen var behaglig så jag tänkte att tidpunkten skulle vara perfekt för hans första riktiga utomhusvistelsen. Jag klämde på honom den nyförtiden för lilla selen och bar ner honom till vår bilparkering/lilla trädgård. Jag trodde att han genast skulle börja gå omkring och snusa på allt men där misstog jag mig:-) Hela katten darrade som ett asplöv och han jamade högt i protest när jag satte ner honom. Han snusade runt lite pliktskyldigast medan hela bakdelen darrade. Man kan lätt säga att han inte tyckte det var kul alls. Det blev inte bättre av att det redan fanns två katter i området som närmade sig nyfiket. Jag ville inte att det skulle bli några kattslagsmål första gången han var ute så jag lyfte upp honom i famnen. Han klamrade sig fast i min jacka som en skeppsbruten, stackarn.

Om han var miserabel över att vara utomhus så var han dessutom lyckligare när han kom in igen. Han slängde sig på golvet och sköt sig fram med bakfötterna, skulle han haft läppar är jag övertygad om att han skulle ha kysst golvet:) Han jamade och kurrade länge högt och ljudligt och sprang mellan rummen som en skottspole i ren eufori:-).

Imorgon lär det också bli soligt så då ska jag försöka 10 minuter igen, ju mer han vänjer sig desto lättare tror jag det blir, nu är ju allt nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...