12 februari 2016

Full fart

Fredag, jippee. Snart ska jag ta bussen till Victoria station och sedan tåget till en stad i sydöstra England som heter Faversham för att fira min kompis Jennys 40-årsdag med middag på en pub. Det är en timmes resa dit med tåg plus 30-40 minuters för att ta sig till och från Victoria station så det blir nog ingen sen kväll men det blir nog kul iallafall. Vi lär bli ett 20-tal.


Igår morse var datorn så långsam att jag förstod att jag måste stänga ner den helt så att den skulle kunna installera de senaste uppdateringarna, vilka visade sig vara hela 20 stycken. Jag har hela tiden så många webbsidor och dokument öppna att det skulle ta sån tid att leta efter dem varje morgon att jag bara stänger locket när jag jobbat klart. Jag brukar tvingas stänga av den antingen när datorn blir extremt långsam eller när den uppmanar mig till det i en popup var 10:e minut.
Igår var det premiär för SWEA:s bokklubb (är nu medlem i två svenska bokklubbar). Vi träffades i baren/restaurangen på Waterstones vid Piccadilly. Vi var 7 stycken den här gången vilket nog är ganska tillräckligt så att alla som vill hinner säga något. Jag är inte mycket för analys av böcker eller filmer, antingen tycker jag om den eller inte, utan är mest med för att träffa folk:-)

I helgen har jag inget annat planerat än gym och det känns riktigt skönt. Vi ska eventuellt gå ut och äta på lördag om Steve hittar något ledigt ställe. Det fick bli hans uppdrag. Det är ju Alla Hjärtans Dag på söndag och då brukar de flesta bra restaurangerna vara fullbokade, men även dagarna före och efter. Jag är inte intresserad av någon överprissatt set menu utan vill beställa vad jag vill till normalpris. Hittar han inget får vi väl festa till det här hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...