20 februari 2016

Vecka fylld med program

Så är det helg igen, så jävla skönt. Det har varit en ganska fullspäckad vecka med jobb på dagarna och sedan program som SWEA London-styrelsemöte, bokklubb och teater på kvällen.

Det blev tidig uppstigning som vanligt för att vara på gymmet och mitt danspass vid 8.15. Det kändes minst sagt segt att stiga upp i morse och jag kände mig lika mjuk och flexibel i kroppen som en vandrande pinne. Som tur var blev det bättra under passet.

Nu har jag ätit frukost och vilar inför nästa pass, det lite mer hard core Body Attack. sedan ska jag bara slappa resten av dagen.

Igår åkte Steve och jag in till London-stadsdelen Monument för middag på Harry's bar för tidigt födelsedagsfirande. Jag har redan ett par middagar inbokade nästa vecka plus att Steve och jag åker iväg över helgen till ett litet pubhotell i Oxfordshire där dealen inkluderar trerättersmiddag både fredag och lördag så jag tyckte att det räckte med "lyxätande" den veckan:-)

Den här restaurangen ligger nära mitt tidigare jobb så jag har ätit där ett par gånger tidigare och visste att maten var bra.

Finns det kycklingleverpate på menyn så beställer jag oftast den. Steve fick briocherna.
Moi
Restaurangen ligger i källaren och de har bevarat några av de gamla vackra vägarna och träkonstruktionerna.
Till huvudrätt beställde jag hjort (har blivit mycket hjort på sista tiden men så gott) och istället för potatisgratängen som den kom med bad jag om gröna bönor i stället. Köttet var fantastiskt gott, och så mört!
Jag kände mig inte proppmätt så jag beställde ostbricka med port till efterrätt. Jag tog ett litet kex som jag balanserade stora bitar av ost på och Steve fick resten samt vindruvorna. Det är bra att ha en "slasktratt" med sig för jag gillar inte att lämna mat:-)
Efter middagen rullade vi hemåt och jag känner mig fortfarande mätt så det blir en riktigt lätt middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...